Sourcing

Bild på två kugghjul som kuggar i varandra med texten Global sourcing.

Letar du efter en speciell produkt? Behöver du byta leverantör? Söker du tillverkare eller leverantörer i ett speciellt land?


Sourcing är ett sätt att hjälpa dig hitta rätt produkter och leverantörer. Letar du efter en pålitlig tillverkare, det bästa kontraktet och trygga leveranser? Är du osäker på om du kan lita på den leverantör du vill välja? Stöter du på förseningar, oplanerade prishöjningar eller annat som frustrerar när du gör internationella affärer?


Gör det tillsammans

Med våra kontakter inom sourcing kan vi hitta affärskontakter som är svåra att hitta när du själv söker online. Vi letar fram lämpliga tillverkare, bedömer kvaliteten på såväl produkterna som leverantörerna för att på bästa sätt uppfylla dina krav och kan förhandla fram de bästa villkoren och priserna till dig.


Minimera risken

Vi utvärderar tillförlitligheten hos potentiella affärspartners och kontrollerar att alla parter har vad som krävs när det gäller juridiska parter och tillstånd. Vi kontrollerar tillverkarnas produktionskapacitet när det gäller utrustning, kapacitet och timing med mera.


Genom att ta hjälp av oss och vårt världsomspännande affärsnätverk samt våra beprövade inköps- och partnerverifieringssystem så minimerar du dina risker när du söker internationella affärspartners.

Vi arbetar mycket med att sourca i Kina, där vi själva har en partner och har kontakter i flera östeuropeiska länder, däribland Ukraina.

Kontakta vår konsult

Bild på Tautvydas Bagdonavicius, BCN, under fliken Sourcing.

Tautvydas Bagdonavicius

Driver eget bolag inom sourcing och har en samarbetspartner i Kina samt ett brett och kvalitativt världsomspännande kontaktnät. Arbetar även med import-export, logistik och kvalitetskontroll. Är ursprungligen från Litauen, bor i Sverige och har stora delar av världen som arbetsfält.


Tautvydas Bagdonavicius
PLC Tradeconsultant / Direсtor
Tfn: +46 (0)79 049 83 75

Communication in English preferred


Skype : tbfirm
WeChat ID : EUCHINATRADE
Also available on WhatsApp and Viber
Http://www.euasiatrade.com
Http://www.chinatradeconsultant.com 

e-post: tb@euasiatrade.com


Do you need new contacts?

Let's talk. The first meeting is free of charge.